Haluan olla antamassa kanssakulkijoilleni välineitä, jotka vievät meidät omien tärkeiden kokemuksiemme lähteille.
Keramiikka-/kuvataiteilija, l uovuusterapian asiantuntija, työnohjaaja ja Vedic Art opettaja. 

Keramiikka-/kuvataiteilija, luovuusterapian asiantuntija, työnohjaaja ja Vedic Art opettaja. 

Luovuus on läsnä hetkessä, oivaltamisen hetkessä. Tämä hetki on voimauttava, eheyttävä ja parantava, joka syntyy pienistä onnistumisen kokemuksista, syntyy ilon kokemus. Tarvitaan prosessille antautumista.

Olen toiminut yli kaksikymmentä vuotta keramiikkataiteilijana ja keramiikan tuntiopettajana kansalais- ja työväenopistoissa sekä erityistä tukea tarvitsevien taide- ja toimintakeskuksessa ja erityisammattikoulussa. Lisäksi olen ohjannut monia erilaisia ryhmiä yhdistäen keramiikkaa, maalausta ja luovuusterapeuttisia menetelmiä. Ohjaan myös itsetuntemus- ja luovuusryhmiä.

Olen opiskellut Vedic Art menetelmää vuodesta 1998 lähtien ja valmistunut luovuusterapian asiantuntijaksi 2008. Olen opiskellut myös ratkaisukeskeistä työnohjausta. Vetämiini luovuusterapia kursseihin, työpajoihin ja ryhmiin pääset tutustumaan täältä.

Elämänilon, elämän voimautumisen ja eheytymisen sekä kosketuksen saaminen omaan luovuuteen ja itseen ovat asioita joita haluan olla antamassa. Haluan olla avaamassa tilaa uusille näkökulmille ja oman elämän kuuntelemiselle sekä vahvistamassa ymmärrystä omaan elämään. Lisätietoa tarjoamistani palveluista löydät tarkemmin täältä.


 

Anna valosi loistaa!

Syvin pelkomme ei ole riittämättömyytemme, vaan että olemmekin mittaamattoman voimakkaita. Emme pelkää eniten pimeyttämme, vaan valoamme. Kysymme itseltämme: ”Kuka minä olen loistamaan?” Mutta itse asiassa, kuka et olisi?

NELSON MANDELA